Kondominium Mutiara Sentul

Berikut adalah permandangan sekitar tempat tinggal penulis pada masa ini di Mutiara Sentul, Sentul, Kuala Lumpur.




This entry was posted in jalan-jalan, kuala lumpur. Bookmark the permalink.

12 Responses to Kondominium Mutiara Sentul

  1. wahhh..mamat dah jadik jiran den! weyhh…gue tgh lambai lu nih!!! tengok tingkap…!! lu nampak Apartment Mawar tak???

  2. sparkystar says:

    fuyoo…tinginya,bro..ada kolam la,apa lagi terjun la sambil wat gaya2 bebas pari-pari olimpik..huhu

  3. hanis says:

    wah. jeles giletapi setakat ko nak eksyen ade kolam tapi ko tak berkesempatan nak jejak dalam tu ape kes weh…

  4. Mogen,mana ada den xkayo. den terpaksa di sponsor oleh company la..Galuh,Kita jiran ek.. wah leh la dtg mkn-mkn.. sparkystar,aku nak terjun.. gayat…hanis,aku ada sebab kenapa xjejak ke kolam tu lg… next time la.. nanti aku buat party kat kolam.. western seh..

  5. haa…buat makan2 kat kolam tu okeh gak..baru la CSI beb…nanana.

  6. ~ujicham~ says:

    dah takde la landskap hutan comey?

  7. hanis says:

    party kolam.yepiyepiai like..hepphepphoray

  8. Krob says:

    hello bro..

    nak tumpang tanya sikit.
    saya mencari rumah untuk disewa di mutiara sentul nih.
    agak2 bole tak bro tahu apa2 detail sekiranya ada org nak sewakan.

    harga dan detail umah serta keselesaan di situ.

    pls do contact me.
    thanks in advance!

    peace.

  9. erm..hi evil.. kawan pun xtau pasal area sini… baru je lagi duk sini pun.. kalo ada kawn bgtau.. nak contact mcm mana…

  10. Krob says:

    terima kasih utk reply.
    bro baru duduk situ ke?

    kk takpe kita contact through email.
    evilangel77@yahoo.com

  11. Krob says:

    terima kasih utk reply.
    bro baru duduk situ ke?
    ok tak suasana? aku pun tinggal di sentul gak tapi nak mencari yg lebih selesa skit..

    kk takpe kita contact through email.
    evilangel77@yahoo.com

    anyway nice blog.. syok tengok pasal makan2..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s