Jom Jalan-jalan: Tapai Pulut Nelayan Seafood, Seremban

Tapai Pulut Nelayan Seafood.

Ingin mencuba masakan daging landak, kijang, kancil dan hasil buruan hutan yang eksotik? Restoran Nelayan, Seremban adalah tempatnya. Satu-satunya restoran Melayu yang mendapat kelulusan & permit dari PERHILITAN untuk menyediakan menu buruan hutan untuk orang ramai. Semua lauk dimasak cara lemak cili api Negeri Sembilan yang asli untuk hidangan makan tengahari sahaja.


Opening hours: 8am to 12am.

Restoran Nelayan Seafood and Catering Sdn Bhd,
Wisma PBNS, P/3 102 Rahang Square,
Jalan Za’aba, 70100 Seremban,
Negeri Sembilan Darul Khusus

Keratan Akhbar:-
The Star, 30 Mar 2008 Affordable and fulfilling

p/s: Lauk memang banyak dan semuanya menarik sampai tak tau nak pilih. Macam semuanya hendak di makan.

This entry was posted in makan-makan, negeri sembilan. Bookmark the permalink.

2 Responses to Jom Jalan-jalan: Tapai Pulut Nelayan Seafood, Seremban

  1. hanis says:

    hemoh2jalan2 aje ko hek

  2. ~ujicham~ says:

    ni la keja ko ye.. tensen betol la masuk blog ko ni.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s