Jom Jalan-jalan: Cendol dan Muzium N9

Bertolak dari A’Famosa Resort menuju ke Senawang untuk menikmati Cendol Leman Dawi. Perjalanan mengambil masa kira-kira 45 minit. Masih ingatkah anda dalam post penulis mengenai Leman Dawi sebelum ini. Sila rujuk di sini.

Sekitar permandangan muzium negeri

Cubaan menarik jentera wap.
Selepas cubaan menarik jentera wap gagal, kali ni cuba menolak pula…

Gambar hiasan.

Gambar hiasan.
Bergambar kenangan sebelum masing-masing pulang dan mengakhiri percutian di Melaka dan Negeri Sembilan. Hanis dan MDO bertolak kembali ke Johor Bahru, manakala MK pulang ke Kuala Lumpur. Dengan ini mengakhiri sorotan percutian 2 hari 1 malam di Seremban-Melaka-Seremban. Nantikan perjalanan percutian yang lain pada masa akan datang. Terima kasih kepada Hanis dan MDO. MK selamat sampai di Kuala Lumpur pada pukul 6petang.
This entry was posted in jalan-jalan, makan-makan, negeri sembilan. Bookmark the permalink.

10 Responses to Jom Jalan-jalan: Cendol dan Muzium N9

  1. aku yg baru berteriak kat ko td says:

    kena include kan map skali la…address sumer tuh…sonang aku nak carik…..aakkak

  2. kena include kan map skali la…address sumer tuh…sonang aku nak carik…..aakkak

  3. MK..aku ingatkan ko kasik aku link porn laa tadik..rupernyer..porn sungguh cendol ittew..aku sungguh terkasima….

  4. MK..aku ingatkan ko kasik aku link porn laa tadik..rupernyer..porn sungguh cendol ittew..aku sungguh terkasima….

  5. hanis says:

    ingat mog
    planing kita…
    hehe

  6. hanis says:

    ingat mogplaning kita…hehe

  7. erm.. address? map? wikimapia la…

    mogen,
    cendol yang sangat mengiurkan…

    hanis,
    korang plan x include aku pun.. camne nih…

  8. erm.. address? map? wikimapia la… mogen,cendol yang sangat mengiurkan…hanis,korang plan x include aku pun.. camne nih…

  9. Kak Z says:

    cantik nya gambor cendol..hehehehe..

  10. Kak Z says:

    cantik nya gambor cendol..hehehehe..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s