Gotcha!

Adengan yang ingin kita lihat?

Kereta Waja berwarna Pink dikesan di Lebuhraya Duke.

Adengan kejar-mengejar di Lebuhraya Duke.

Mana mau lari lagi… Gotcha!

Proton Satria berwarna Pink dikesan jalan menuju ke Mahameru.

Gotcha! Pink Satria spotted.

Sempat tetidur dalam kereta? Gotcha!

Yang ini apa pulak? Dalam lift pun sempat tidur? Gotcha!
This entry was posted in macam-macam. Bookmark the permalink.

18 Responses to Gotcha!

  1. wuihhhhh, giles..Spotted!!!! aiyooo tu yg baju itam tu mmg pemalu orgnya. tu dia mmbelakangkan diri tuh.

  2. wuihhhhh, giles..Spotted!!!! aiyooo tu yg baju itam tu mmg pemalu orgnya. tu dia mmbelakangkan diri tuh.

  3. suezen says:

    haiyak…kim salam kat yg tdo dlm lift tuh..menarik..pernh nmpk adegan nih..di lift rumah…sorg budak kecik yg berusia 5 thn kot…nk pegi skolah..smbil lentok2 kat dinding lift..

  4. haiyak…kim salam kat yg tdo dlm lift tuh..menarik..pernh nmpk adegan nih..di lift rumah…sorg budak kecik yg berusia 5 thn kot…nk pegi skolah..smbil lentok2 kat dinding lift..

  5. erkk…bahye ko neih… paparazi punye gaye neih.. abeslah aku kalo tetiba ko amek gamba ngah picit jerawat kew, towek idong kew.. haishhh..bahye bahye.

  6. erkk…bahye ko neih… paparazi punye gaye neih.. abeslah aku kalo tetiba ko amek gamba ngah picit jerawat kew, towek idong kew.. haishhh..bahye bahye.

  7. hanis says:

    ko dah knape?
    polis traffic ke hape nih…
    or pembasmi kete warna pink??
    or ko pun fanatic pinky cam uji…
    aku dah confius nih

  8. hanis says:

    ko dah knape?polis traffic ke hape nih…or pembasmi kete warna pink??or ko pun fanatic pinky cam uji…aku dah confius nih

  9. shah,
    Budak baju itam tu memang pemalu kan.. sape la nama dia yek..

    suezensuzanna,
    budak 5 thn ke? x amik gambo?

    galuh,
    saje2 amik gambo candid and spotted ni..

    hanis,
    aku bukan tergile warna pink.. cuma rasa unik bila lelaki yang drive.. ahaks.. pink panther…

  10. shah,Budak baju itam tu memang pemalu kan.. sape la nama dia yek..suezensuzanna,budak 5 thn ke? x amik gambo?galuh,saje2 amik gambo candid and spotted ni.. hanis,aku bukan tergile warna pink.. cuma rasa unik bila lelaki yang drive.. ahaks.. pink panther…

  11. Wassalam w.b.t suezensuzana..kata jejaka berbaju hitam yg tido di dalam lif.. nama saya Abdul Karim. Pangil sy Karl jek.P@ selamat berkenalan..sy baru berumur 24 tahun dan masih bujang. lalalaala

  12. Wassalam w.b.t suezensuzana..kata jejaka berbaju hitam yg tido di dalam lif.. nama saya Abdul Karim. Pangil sy Karl jek.P@ selamat berkenalan..sy baru berumur 24 tahun dan masih bujang. lalalaala

  13. ~ujicham~ says:

    weh, korang dgr ni paula abdul kata apa

    “real men know how to wear pink”

  14. ~ujicham~ says:

    weh, korang dgr ni paula abdul kata apa”real men know how to wear pink”

  15. hehehe..tapi ko penah dengar tak alfonso albuqueque ckap..

    “Are you gay enough to wear pink?”

  16. hehehe..tapi ko penah dengar tak alfonso albuqueque ckap..”Are you gay enough to wear pink?”

  17. hanis says:

    hahahahha…
    ada2 je korng nih

  18. hanis says:

    hahahahha…ada2 je korng nih

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s