Bored… Busy of thinking busy

Penulis berasa tersangat lah bosan pada hari ini. Nak tau kenapa? Sebab penulis sibuk untuk memikirkan bagaimana hendak menjadi sibuk. Tolong lah… Ajarlah agar tidak merasa bosan lagi… hhuhuhhuhhu
This entry was posted in macam-macam. Bookmark the permalink.

2 Responses to Bored… Busy of thinking busy

  1. Utk menjadi sibuk anda hendaklah:

    – membuka laman web jobstreet.com.my atau jobsdb.com.my
    – atau pun mendaftar dgn mana2 agensi mencari pekerjaan
    -dan jugak mbelek2 surat2 kabar dan melihat diruangan mencari kerja.
    -juga, anda boleh mencabut kabel2 netwrk pada pc atau server diopis anda dan mencabut hard disknya scra tibe2 tanpa perlu mengshutdownnya.
    – melaung, aku bosan!!aku bosan keje kat sini.keje kat sini blablabla (censored) Pcayalah slps itu anda akan SibUk turun naik hR dan ke bilik2 bos.
    –😛

  2. Utk menjadi sibuk anda hendaklah:- membuka laman web jobstreet.com.my atau jobsdb.com.my – atau pun mendaftar dgn mana2 agensi mencari pekerjaan -dan jugak mbelek2 surat2 kabar dan melihat diruangan mencari kerja.-juga, anda boleh mencabut kabel2 netwrk pada pc atau server diopis anda dan mencabut hard disknya scra tibe2 tanpa perlu mengshutdownnya.- melaung, aku bosan!!aku bosan keje kat sini.keje kat sini blablabla (censored) Pcayalah slps itu anda akan SibUk turun naik hR dan ke bilik2 bos. –😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s