Macam-macam

Adakah mereka berbual sesama mereka menggunakan telefon bimbit walaupun sudah bersemuka?

Ini adalah kereta yang telah memblok kereta aku petang semalam. Siapakah gerangan tuanpunya kereta itu?

This entry was posted in macam-macam. Bookmark the permalink.

10 Responses to Macam-macam

  1. dean-eyza says:

    nie gambo candid kat ner nie..? serius beno nampaknyer..😀

    < HREF="http://diethebat.blogspot.com" REL="nofollow">live your life<>

  2. dean-eyza says:

    nie gambo candid kat ner nie..? serius beno nampaknyer.. :Dlive your life

  3. yong ana says:

    Tun Mamat,
    Kalau kena kat aku, sah2 keta yang blocking tu kena lelongan haram semalam.. hahaha

  4. catz_mafia says:

    Tun Mamat,Kalau kena kat aku, sah2 keta yang blocking tu kena lelongan haram semalam.. hahaha

  5. Da nak tolak je dari tingkat 5 tu ke bawah.. tp sekali tuan dia da smpai da.. hehe.. kalo tuan kereta tu tgk blog ni.. jgn marah la ye.. hehe..

  6. Da nak tolak je dari tingkat 5 tu ke bawah.. tp sekali tuan dia da smpai da.. hehe.. kalo tuan kereta tu tgk blog ni.. jgn marah la ye.. hehe..

  7. hanis says:

    ko ni jeles mereka berbual berdua ke?

  8. hanis says:

    ko ni jeles mereka berbual berdua ke?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s