Serangan Alien

Gambar Hiasan – Ihsan dari Officemates

Alien Baltan telah mendarat di bumi Kuala Terengganu, atau lebih spesifik lagi di Gong Badak. Mangsa pertama serangan adalah Stadium Sultan Mizan, Gong Badak. Kerosakan dilaporkan 70% pada bahagian bumbung dan hampir tidak boleh digunakan lagi. Lain-lain kerosakan sedang disiasat oleh pihak berwajib.

Untuk berita selanjutnya, sila tengok Buletin Utama, di TV3 dan akhbar-akhbar yang sewaktu dengannya.

Sekian melaporkan untuk MKstreet.com.

This entry was posted in macam-macam. Bookmark the permalink.

18 Responses to Serangan Alien

  1. ct hani says:

    adoi…sakit perut gelak…hehehe

  2. ct hani says:

    adoi…sakit perut gelak…hehehe

  3. dean-eyza says:

    cheh..
    btul la.. kalau tidak, tak kan baru siap jer dah runtuh..😀

  4. dean-eyza says:

    cheh.. btul la.. kalau tidak, tak kan baru siap jer dah runtuh..😀

  5. ~ujicham~ says:

    hehe.. bole buat report kat jkr camni ek.. mau pengsan org tu baca.

  6. ~ujicham~ says:

    hehe.. bole buat report kat jkr camni ek.. mau pengsan org tu baca.

  7. gileeek ahhh aku rasa mcm nak beraksi spt itu jek bila tgk gmbr ni. bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!! kt plaza sentul

  8. gileeek ahhh aku rasa mcm nak beraksi spt itu jek bila tgk gmbr ni. bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!! kt plaza sentul

  9. sparkystar says:

    ultraman mane?? dia tak dtg slamat kan bumi ker.

  10. sparkystar says:

    ultraman mane?? dia tak dtg slamat kan bumi ker.

  11. hanis says:

    sengel…
    ko ingat mesia ader ultramen taro??

  12. hanis says:

    sengel…ko ingat mesia ader ultramen taro??

  13. erk… pandai ko buat kisah yer..kui kui kui…

  14. erk… pandai ko buat kisah yer..kui kui kui…

  15. heheheh..Mk aper lagik..ko jgn simpan identiti diri tue lagik..bumi perlukan ko..bertukarlah..bertukarlah menjadi power ranger..lalalalallala

  16. heheheh..Mk aper lagik..ko jgn simpan identiti diri tue lagik..bumi perlukan ko..bertukarlah..bertukarlah menjadi power ranger..lalalalallala

  17. sambungan cerita di sini

    http://www.mkstreet.com/2009/06/misi-menyelamat-bumi.html

    mogen,
    aku da xleh beraksi menjadi power rangers, pasal suit tu da xmuat lg..

  18. sambungan cerita di sinihttp://www.mkstreet.com/2009/06/misi-menyelamat-bumi.htmlmogen, aku da xleh beraksi menjadi power rangers, pasal suit tu da xmuat lg..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s