Hi-5 Dari Kuala Terengganu


1) “5” Nama Timangan Anda :

  • Mamat : Ni nickname yang common
  • M.K. : nickname ini digunakan oleh kenalan tempat kerja dan forum
  • Along : nickname ini digunakan di rumah
  • Abang : nickname ini digunakan oleh seseorang
  • Sayang : special for someone… =)

2) “5” Sifat / Tabiat Buruk Anda :

  • 1st : Suka Makan-makan
  • 2nd : Suka cakap direct, kalau ada terasa tu, sendiri mau ingat la.
  • 3rd : Suka kacau orang, tak boleh tengok orang senang, sesekali seronok menyakat dan membahankan kawan-kawan
  • 4th : Candid – suka ambil gambar candid kawan-kawan, lepas tu hitamkan bahagian mata dan kemudian post dalam blog MKstreet.com
  • 5th : Suka download movie guna rapidshare…

3) “5” Makanan Favorite :

  • Masakan Ibu – Suka semua masakan yang dimasak olek ibu.
  • Nasi Goreng USA – memang suka yang ni…
  • Char Kuew Tiaw : memang suka yang ini juga, selalu minta kerang lebih…
  • Laksa Sarawak – Rindu nak makan laksa sarawak…
  • Hidangan Telur – Selalunya wajib ada…

4) “5” Subjek Pelajaran paling suka :

  • Fizik : suka masa tingkatan satu tapi malangnya cuma boleh ambil masa tingkatan lima di zaman sekolah menengah
  • Matematik : Salah satu kegemaran adalah berlumba menghabiskan buku latihan
  • Biologi : Subjek paling best masa ambil SPM dulu, teringin nak jadi doktor…
  • Grafik Komputer: Masa belajar di UTM dulu, selalu dapat markah bonus sebab suka present hasil grafik dan masih dapat A walaupun tidak pernah buat kuiz, banyak sangat markah bonus.
  • Pendidikan Jasmani : Suka main bola…

5) “5” Benda wajib dalam purse :

  • I/C : atau nama lain bagi Kad Pengenalan
  • Lesen Memandu : Wajib ada
  • Credit Card : Emergency purpose only
  • JCard : For Shopping at Jusco purpose only
  • Gambar : gambar siapa-siapa yang berpatutan

6) “5” Topik yang biasa dibual bersama pasangan/teman :

  • Makan : da makan? kalau belum jom pegi makan…
  • Tengah Buat Apa? : erm… common sense la…
  • Masak ke? : masak apa… ada benda baru ke…
  • Camner kerja hari ini? : Outstation lagi ke…
  • Ada call mak tak : erm… ada ek..

7) “5” MANGSA TAG :

sila jawab untuk mangsa Tag seterusnya.. :

  • Hanis
  • Luffy
  • UjiCham
  • Mogen
  • Galuh
This entry was posted in macam-macam. Bookmark the permalink.

8 Responses to Hi-5 Dari Kuala Terengganu

  1. ~ujicham~ says:

    huhu.. aku pun kena da…

  2. ~ujicham~ says:

    huhu.. aku pun kena da…

  3. yong ana says:

    Tun,
    Wah.. bestnya tak buat kuiz pun dapat markah banyak.. tak aci.. tak aci..

  4. catz_mafia says:

    Tun,Wah.. bestnya tak buat kuiz pun dapat markah banyak.. tak aci.. tak aci..

  5. hanis says:

    tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!

  6. hanis says:

    tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!

  7. Are'Ja_(",) says:

    tankiu jawab..hehehhh…char kue tiaw tu feveret same…haa lepas ni mk kene lanja aja mkn r klu gini..makan char kue tiaw..hehehe

  8. Are'Ja_(",) says:

    tankiu jawab..hehehhh…char kue tiaw tu feveret same…haa lepas ni mk kene lanja aja mkn r klu gini..makan char kue tiaw..hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s