Tag Dari Pulau Mutiara

Being Tagged by Lady Diana

Instruction:

Go to your photos folder in your computer.
Go to the 6th folder of photos.
Go to the 6th picture in that folder.
Put the picture on your blog and a description of it.
Invite six friends to join the challenge.
Link them in your blog and let them know they have been challenged.

Gambar ini kah?
Ini bukanlah Eye On Malaysia, tetapi adalah gondola yang terdapat di Sungai Melaka. Jika anda menyusuri Sungai Melaka melalui aktiviti Melaka Rivercruise, anda akan terjumpa gondola ini sebelum sampai ke Dataran Rempah.

Aku nak Tag:-
1. Mogen
2. Galuh
3. Hanis
4. UjiCham
5. Luffy
6. Kak Z

This entry was posted in macam-macam. Bookmark the permalink.

8 Responses to Tag Dari Pulau Mutiara

  1. yong ana says:

    Tun,
    Sikit nya tag ni…

  2. catz_mafia says:

    Tun,Sikit nya tag ni…

  3. hanis says:

    adoi..
    tag sblom nih pun tak buat lagikkk

  4. hanis says:

    adoi..tag sblom nih pun tak buat lagikkk

  5. erk..aaku akan kaji betui2 gamba yg aku nk letak tu jap..

  6. erk..aaku akan kaji betui2 gamba yg aku nk letak tu jap..

  7. Kak Z says:

    Tag Kak Z…aku ke tu?? Tak reti le nak buat tag mag ni..ajor sket…

  8. Kak Z says:

    Tag Kak Z…aku ke tu?? Tak reti le nak buat tag mag ni..ajor sket…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s