Transformers Gathering?

Semalam, sewaktu penulis menikmati makan malam di Cafe Zul Yahya di Section 13 Shah Alam, kelihatan ramai pengunjung memakai baju bertemakan Transformers seperti di atas sehingga seorang mamat tu menegur seperti ini “Malam ni ramainya pakai baju transformers, ada transformers gathering ke…” sambil tergelak. Nasib baiklah penulis tidak terlibat sama.
p/s: Tiket wayang hari pertama sudah habis dijual di kebanyakan panggung wayang. Penulis tidak sempat untuk booking awal.
This entry was posted in macam-macam. Bookmark the permalink.

6 Responses to Transformers Gathering?

  1. hanis says:

    musti best keadaan time tu kan?

  2. hanis says:

    musti best keadaan time tu kan?

  3. wahahaa…MALAM NI aku bersama-sama diorang yg sempat beli tiket….amacam…hehehehe! adoi jgn cepuk otak akuuuW!

  4. wahahaa…MALAM NI aku bersama-sama diorang yg sempat beli tiket….amacam…hehehehe! adoi jgn cepuk otak akuuuW!

  5. a kl citizen says:

    going to watch on friday night…

    memang suka tengok citer2 mengarut camni..

  6. a kl citizen says:

    going to watch on friday night…memang suka tengok citer2 mengarut camni..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s