Kegilaanku

Polo Double Black

Bonia
This entry was posted in macam-macam. Bookmark the permalink.

8 Responses to Kegilaanku

  1. Mrs Hairina says:

    hek eleh…ko bior btol…ko nk kawen ke? ke tunang?

  2. Mrs Hairina says:

    hek eleh…ko bior btol…ko nk kawen ke? ke tunang?

  3. aiii bro..mcm nak gitu2 jer..
    anyway..selamattt selamattt

  4. aiii bro..mcm nak gitu2 jer..anyway..selamattt selamattt

  5. aikkk??? takpela mcmnepon mat…hehe..janji kadnye jgn lupe pass ke kitowang yer..hihihhih

  6. aikkk??? takpela mcmnepon mat…hehe..janji kadnye jgn lupe pass ke kitowang yer..hihihhih

  7. mat yus says:

    Woooo…… mu nk nikah dah ke MK, aku ingat nk sambar hdx1000 hihihihihi kalau x buleh geng. kalau betui ada plan nk nikoh tahniah ler…. tu pelaburan jangkamasa pjg… nhuhuhuh

  8. mat yus says:

    Woooo…… mu nk nikah dah ke MK, aku ingat nk sambar hdx1000 hihihihihi kalau x buleh geng. kalau betui ada plan nk nikoh tahniah ler…. tu pelaburan jangkamasa pjg… nhuhuhuh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s